Aidoissa fleimio-tuotteissa on rekisterinumero

Aidoissa fleimio-tuotteissa on rekisterinumero, joka tekee tuotteesta uniikin. Yksilöllisen rekisterinumeron tarkoituksena on lisätä fleimio-tuotteiden arvoa sekä estää fleimio-tuotteiden kopiointia ja piraattivalmistusta.

fleimio rekisterinumero

Rekisterinumero on kaiverrettu yksilöllinen numerosarja haponkestävästä teräksestä valmistettuun tyylikkääseen kylttiin, joka asennetaan fleimio-tuotteeseen ja jolle merkitään omistaja. Rekisterinumero on valmiina kaikissa uusissa, joko fleimio design-liikkeestä tai fleimio-verkkokaupasta ostetuista fleimio-tuotteista.

Voit rekisteröidä oman aiemmin hankkimasi fleimio-tuotteen

Voit rekisteröidä oman aiemmin hankkimasi fleimio-tuotteen helposti. Kirjaudu fleimio.com -sivuille, anna yhteystietosi ja lähetä vaivattomasti oman fleimio-tuotteesi rekisterinumerohakemus. Saat loppuvuodeksi 10 % alennuskoodin fleimio-verkkokauppaan, kun rekisteröit fleimio-tuotteesi. Alennuskoodi on voimassa 31.12.2020 saakka.

Lähetämme sinulle uniikin fleimio rekisterinumeron postitse, kun olemme käsitelleet hakemuksesi.

Lisätietoa fleimio tuoterekisterinumerosta löydät osoitteesta: https://fleimio.com/yleinen/mista-tunnistaa-aidon-fleimio-tuotteen-2-2020/

Tilaa fleimio tuoterekisterinumero jo ostamaasi fleimio-tuotteeseen klikkaamalla alla olevaa linkkiä: