Aidoissa fleimio-tuotteissa on rekisterinumero

Aidoissa fleimio-tuotteissa on rekisterinumero, joka tekee tuotteesta uniikin. Yksilöllisen rekisterinumeron tarkoituksena on lisätä fleimio-tuotteiden arvoa sekä estää fleimio-tuotteiden kopiointia ja piraattivalmistusta.

fleimio-rekisterinumero

Rekisterinumero on kaiverrettu yksilöllinen numerosarja haponkestävästä teräksestä valmistettuun tyylikkääseen kylttiin, joka asennetaan fleimio-tuotteeseen ja jolle merkitään omistaja. Rekisterinumero on valmiina kaikissa uusissa, joko fleimio design-liikkeestä tai fleimio-verkkokaupasta ostetuista fleimio-tuotteista.

Voit rekisteröidä oman aiemmin hankkimasi fleimio-tuotteen

Voit rekisteröidä oman aiemmin hankkimasi fleimio-tuotteen helposti. Kirjaudu fleimio.com -sivuille, anna yhteystietosi ja lähetä vaivattomasti oman fleimio-tuotteesi rekisterinumerohakemus. Saat loppuvuodeksi 10 % alennuskoodin fleimio-verkkokauppaan, kun rekisteröit fleimio-tuotteesi. Alennuskoodi on voimassa 31.12.2020 saakka.

Lähetämme sinulle uniikin fleimio rekisterinumeron postitse, kun olemme käsitelleet hakemuksesi.

Lisätietoa fleimio tuoterekisterinumerosta löydät osoitteesta: https://fleimio.com/yleinen/mista-tunnistaa-aidon-fleimio-tuotteen-2-2020/

Rekisteröi tuotteesi seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään ja palaa tälle sivulle.
  2. Kun olet kirjautunut, valitse alla oleva 'Rekisteröi tuote' -painike.
  3. Sivu latautuu uudestaan ja näet alla rekisteröintilomakkeen. Täytä lomake ja siirry maksamaan tilaus Paytrail-maksupalvelussa 'Lähetä tilaus' -painikkesta.