fleimio art-gallery

fleimio art-gallery on uusi taidegalleria Tuusulan keskustassa osoitteessa Kaupparaitti 3. Se on osa fleimio design-art-work -liikettä.

fleimio design-art-work -liikken tavoitteena on järjestää vuodessa yksitoista taidenäyttelyä. fleimio design-art-work näyttelyiden profiili ei ole rajoitettu mihinkään tiettyyn taidelajiin. Tavoitteena on, että fleimio taidegalleriassa voi olla esillä monenlaista taidetta: grafiikka-, öljyväri-, akryyli-, akvarelli-, kangas- sekä valokuvateoksia.

Ota yhteys info@fleimio.com niin kerromme, koska löytyy vapaita näyttelyaikoja.

fleimio taidenäyttely

 

fleimio design-art-work valitsee näyttelyn taiteilijan, jonka kanssa sovitaan hyvissä ajoin kulloisenkin näyttelyn aikataulu ja sisältö. Tavoitteena on, että fleimio saa myytyä mahdollisimman monta taiteilijan teosta näyttelyn aikana. fleimio design-art-work näyttelyt antavat taiteilijoille mahdollisuuden esitellä teoksiaan Tuusulan keskustassa. Näyttelyiden rinnalla pyrimme kutsumaan ihmisiä tulemaan keskustelemaan ja mukaan fleimio tapahtumiin.

fleimio design-art-work -tilassa voi pitää joko pienen tai suuren näyttelyn: pienen tilan näyttelypinta-ala on noin 35 m2, seinäpinta-ala teoksille on 30 m2. Suuren tilan näyttelypinta-ala on noin 100 m2 ja se tarkoittaa, että taideteokset ovat esillä myös fleimio design-liikkeessä. Taiteilija voi tutustua näyttelytiloihin milloin tahansa ennen näyttelyä. Yhden näyttelyn kesto on sovittavissa: kolme-neljä viikkoa. Näyttelyn vuokra laskutetaan ennen näyttelyn avajaisia.

fleimio design-art-work pohjapiirrustus

fleimio design-art-work suunnittelee yhteistyössä taitelijoiden kanssa teosten esitykset paikan päällä tiloissa, joihin teokset asennetaan. Taitelija vastaa teostensa esillelaitosta ja näyttelyn pystytyksestä sekä purkutöistä ja siivouksesta yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Taiteilija sitoutuu jättämään tilat näyttelyn jälkeen sellaiseen kuntoon, kun tila oli ennen taiteilijan näyttelyä. Lisäksi taiteilija valmistelee myydyt teokset noutovalmiiksi ne ostaneiden asiakkaiden noutoa varten, kun näyttely on päättynyt.

fleimio design-art-work tekee yhteistyössä taitelijan kanssa teosluettelon, joka toimii samalla näyttelyssä vierailijoille myyntiesitteenä saatavilla olevista teoksista. Taiteilija määrittelee teoksilleen hinnan yhteistyössä fleimio kanssa. fleimio design-art-work esittelee ja myy näyttelyn aikana taitelijan teoksia ja saa siitä myyntiprovision.

fleimio art-gallery's surprise exhibition april 2020

fleimio design-art-work suunnittelee taitelijan kanssa yhteistyössä näyttelyyn liittyvät mahdolliset tapahtumat ja muut tilaisuudet. fleimio design-art-work palvelee kävijöitä näyttelyn aikana ja antaa opastusta. fleimio aukioloajat ovat MA-PE 10-17 ja LA 9-14.