Maison & Objet Pariisi: Fleimio Mini Trolley lanseeraus 9/2016

Fleimio Mini Trolley lanseerattiin Maison & Objet -messuilla Pariisissa 2.-6. syyskuuta. Fleimio Mini Trolley sai messuilta positiivista palautetta eritoten siitä, että se on monikäyttöinen pieni huonekalu.

Fleimio Mini Trolley book lovers classic 062016

Fleimio Mini Trolley on huonekalu, jota voi käyttää kantotelineenä polttopuille, säilytyshuonekaluna polttopuille, aikakauslehdille tai kirjoille – tai sivupöytänä tai pienenä kahvikärrynä.

Fleimio Mini Trolley valmistetaan suomalaisesta koivusta. Fleimio Mini Trolley -huonekalun design muistuttaa vahvasti Fleimio Trolley -designia – design Tero Jakku (TaM). Fleimio Mini Trolley toimitetaan valmiiksi asennettuna.

Fleimio Mini Trolley ja muut Fleimio-tuotteet – Fleimio Trolley ja Fleimio Pine Cone -seinähylly – esiteltiin Fleimio-designin Ranskan edustajan  La Boutique Scandinave / AG Sarl’in ständillä D40 & E39 hallissa 7 – NOW! Design a Vivre.

Fleimio Trolleys logs LBS stand front

Lisätietoa brändistä Fleimio ja Fleimio-tuotteista löytää englanniksi tai ranskaksi Maison & Objet verkkosivuilta mom.maison-objet.com.  Lisäksi sieltä löytyy yhteystiedot La Boutique Scandinave -yritykseen.

Magali, Margot and Andreas for the La Boutique Scandinave.

Magali, Margot ja Andreas / La Boutique Scandinave.

Fleimio – Frais mais Fonctionelle.

Kirjoita kommentti