fleimio

fleimio on tarina luottamuksesta, elämästä ja unelmista.

fleimio on suomalainen designyritys, jonka Jussi Leimio perusti Tuusulaan vuonna 2010. Yrityksen pääkonttori on Tuusulassa.

Parhaimmillaan fleimiolla oli yli 200 jälleenmyyjää 23 Euroopan maassa. Sekä tuotteiden valmistus että myynti lopetettiin kuitenkin joulukuussa 2018, kun resurssit eivät riittäneet kopiointia vastaan.

Tammikuussa 2020 fleimio kuitenkin aloitti toimintansa uudelleen. Nyt funktionaaliset ja esteettiset fleimio-tuotteet ovat saatavana oman fleimio-verkkokaupan ja oman design-liikkeen kautta. Avaamme oman fleimio design-liikkeen osoitteessa Kaupparaitti 3, Tuusula.

Design-liikkeemme nimi on fleimio design-art-work ja se sijaitsee Tuusulan keskustassa. Design-liike on avoinna MA-PE 10-17 ja LA 9-14.

fleimio design-liikkeen tavoitteena on luoda luotettava suhde kävijöihin, tuotteidemme ostajiin ja käyttäjiin ja tehdä kaikkensa lisätäkseen fleimio-tuotteiden arvoa tulevaisuudessa, mikä tekee niistä hyvän sijoituksen.

Jatkossa fleimio-tuotteiden kokoonpano, laadunvalvonta ja pakkaaminen tapahtuu myös fleimio-design-art-work -tilassa. fleimio-tuotteet on suunniteltu elinikäisiin suhteisiin. Luottamus tuotteisiimme ja asiakkaisiimme on vahvaa.

Jotta tulevaisuudessa fleimio-tuotteita ei kopioitaisi, olemme lisänneet tuotteisiimme rekisterinumeron, joka tekee niistä uniikin ja lisää niiden arvoa. Tilaa omaan vanhaan fleimio-tuotteeseesi fleimio tuoterekisteröinti: https://fleimio.com/aidoissa-fleimio-tuotteissa-on-rekisterinumero/

lue lisää:
fleimio historia:  https://fleimio.com/2017/12/31/fleimio-historia/
fleimio pääkonttori:  https://fleimio.com/2018/10/03/fleimio-paakonttori-fleimio-headquarters-10-2018/
Jussi Leimio:  https://www.linkedin.com/in/jussi-leimio/

lisätietoa:

www.facebook.com/fleimio
www.pinterest.com/fleimio
www.twitter.com/fleimiodesign
www.instagram.com/fleimio
www.fleimio.com
info @ fleimio.com

 

J_leimio-MARKO-KUVA_1000x1500-1000x1500