Susanna Autio (s.1966) asuu ja työskentelee Järvenpäässä. Aution työskentelyä yhdistää materiaalikokeilut, yllättävät yhdistelmät ja löydetty materiaali. Tällä hetkellä teosten teema keskittyy sisäisen tunteen tai olotilan esittämiseen muotojen ja veistosten avulla. Teosten kepeys, keveys ja pirteys kätkevät sisäänsä jotain aivan muuta.

Autio on valmistunut Kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemiasta 2020 ja pitänyt yksityisnäyttelyitä Suomessa ja ulkomailla jo vuosia.

 

https://susannaautio.wixsite.com/susanna-autio

 

Siiri Pohjolainen (s.1979) Lahdessa asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on valmistunut vuonna 2004 Vapaasta Taidekoulusta taidemaalariksi ja vuonna 2017 Kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemian Taideyliopistosta. Pohjolainen on osallistunut useisiin näyttelyihin kotimaassa ja ulkomailla. Yksityisnäyttelyitä esimerkiksi Taidemuseo Aboa Vetus & Ars Novassa, Galleria Titanikissa ja Galleria Huudossa. Yhteis- ja ryhmänäyttelyitä esimerkiksi HAM kulmassa, Galleria Oksasenkatu 11:ssa ja Hintercontissa Hampurissa. Hänen teoksiaan on yksityisissä ja julkisissa kokoelmissa esimerkiksi Koneen säätiö ja Suomen Valtio.

Taiteilija työskentelee tekstiiliveistosten ja paikkasidonnaisen esitystavan parissa.

 

www.siiripohjolainen.com

 

Linda Roschier (s.1979) asuu ja työskentelee Helsingissä.

Hän viimeistelee Kuvataiteen maisterin opintojaan Kuvataideakatemiassa maalaustaiteen opetusalueella.

Roschier työskentelee maalaustaiteen laajemmassa viitekehyksessä. Hän on erityisen kiinnostunut maalauksen tulevaisuudesta ja historiasta ihmisten kulttuurin välittäjänä sekä muuttajana – ja osana luontoa.

Kuluvana vuonna hän on työstänyt maalaten abstraktin ja esittävän rajalla toimivia maalauksia, joissa voi nähdä viitteitä sarjakuvien kuvakieleen, science fictioniin, kuin myös kasvimaailmaan.

Roschier on opiskellut taidetta aikaisemmin Aalto-yliopiston Taidekasvatuksen osastolla ja valmistunut sieltä Taiteen maisteriksi. Hänellä on ollut yksityis- ja ryhmänäyttelyitä monissa paikoissa, muun muassa Galleria Huudossa Helsingissä.

www.lindaroschier.com

 

Rose-Mari Torpon (s.1977) maalaustyöskentely on prosessipohjaista ja ohjautuu visuaalisesti sekä teemallisesti usein värien, materiaalien, tilan ja kokeilujen kautta. Maalausprosessiin liittyy voimakkaasti tunne etsimisestä ja kokeilusta. Torpo kokee, että materiaalit ja värit ovat vuoropuhelussa hänen teoksissaan ja ohjaavat hänen työskentelyään. Hänen tämän hetkisen taiteellisen työskentelynsä lähtökohtana on tila, materiaalisena ja ajatuksellisena; Torpo käsittelee tilaa ja muuntaa sitä värin ja materiaalien avulla. Torpoa kiinnostavat objektien väliset suhteet, materiaalien ja värin vuoropuhelu ja katsojan asema teosten kokijana tilassa.


https://rosemaritorpo.weebly.com