The Art of Waiting 3. - 30.11.2020

Marraskuussa  fleimio art-galleryssä on esillä Katariina Sourin The Art of Waiting -taidenäyttely.

Katariina Souri teoskuva fleimio art-gallery marraskuu 2020

The Art of Waiting

"Täyttymys on siinä hauraassa hetkessä, jolloin unelma ja sen toteutuminen hipaisevat toisiaan.

Hetkessä eläminen on elämistä siinä mikä on tietoista tai ajatuksetonta. Omat teokseni kaihtavat tarkoin määriteltyä hetkeä ja kokonaisvaltaista läsnäoloa. Ne sijoittuvat odottamisen ja ennakoimattomuuden epämääräiseen välitilaan, jossa mennyt ja tuleva ovat voimakkaasti läsnä, ja jatkuvassa liikkeessä alitajunnasta nousevassa virrassa.

Odottamisen tilassa on mahdollista tarkastella elämää ja totuutta matkan päästä. Siinä missä hetkeen asettuminen on laskeutumista siihen mikä on todellista juuri nyt ja tässä, odottamisen tila venyttää kokemusta kaikkiin kuviteltavissa oleviin suuntiin. Totuudella ei ole muotoa vaan se on jatkuvasti muuttuva . Merkityksellistä on itse kokemus ja sen intensiivisyys. Odottamisen tila rakentuu runsaudesta, rönsyilystä, epämääräisyydestä ja asioiden arvaamattomuudesta. Keskeistä ei ole tavoite eikä sen toteutuminen, vaan se että haaveitaan ja mahdollisuuksiaan pääsee tarkastelemaan niin läheltä, että ne tuntuvat mahdollisilta. Usein se riittää."

 

.                             Katariina Souri

 

Katariina Souri on taidemaalarina pääsääntöisesti itseoppinut, mutta harjoitellut tekniikkaa ja värienkäyttöä taiteilija Kimmo Tolinin yksityisessä ohjauksessa. Hänen ensisijaisena tekniikkanaan ovat öljyvärit ja akryylit.

Katariina on aiemmin pitänyt taidenäyttelyjä mm. Galleria 4-kuudessa ja Oljemarkissa sekä Kauniaisissa Stadio Galleryssä. Hänellä on ollut oma taideliike Helsingin Punavuoressa ja Kruununhaassa. Ensi kesänä hän aikoo avata perinnetila-konseptiin kytkeytyvän oman näyttelytilan kotinsa yhteyteen Sipoossa.

Katariina Sourin The Art of Waiting  -taidenäyttely on esillä fleimio art-galleryssä 3. - 30.11.2020.

fleimio art-galleryn aukioloajat ovat ma-pe 10-17 ja la 9-14.  Taidenäyttelyn tulostettu teosluettelo on nähtävillä fleimio art-gallerystä.

 

Lisätietoa fleimio art-gallery

https://fleimio.com/fleimio-art-gallery-info/

Tulevat taidenäyttelyt fleimio art-gallery

Joulukuu 2020 (varattu)

Aiemmat taidenäyttelyt fleimio art-gallery

Maritta Meckelborg 31.1. - 28.3.2020

Luota Unelmoi ja Elä 1.4. - 31.5.2020

Rainbow Dash 1. - 28.8.2020

Synnyinkivet ja Muita Teoksia 1. - 30.9.2020

Sisämaan Retkellä 3. - 30.10.2020