fleimio halkovaunu original

1 ,160.00  sis. Alv.

+toimituskulut 

fleimio halkovaunu original on elegantti, pyörillä varustettu design-huonekalu polttopuille. Vaunu toimitetaan kokoonpantuna ja yhdellä fleimio välitasolla.

Halkovaunu on monipuolinen. Lisätarvikkeiden avulla siitä voi tehdä pyykkikorin tai sen välitasoilla voi säilyttää polttopuiden lisäksi esim. aikakauslehtiä, kukkia tai viinejä.

mitat:   99 x 39 x 28 cm
paino:   6 kg
materiaali: suomalainen koivuvaneri
värit:   valkoinen, harmaa, musta, punainen
valmistusmaa:  Suomi
design:  Tero Jakku (TaM)

Poista

Kuvaus

fleimio halkovaunu original on elegantti, pyörillä varustettu design-huonekalu polttopuille. Siinä voi säilyttää ja kuljettaa polttopuita sisätiloissa. Sen on suunnitellut suomalainen Tero Jakku (TaM).

Halkovaunu on monipuolinen. Lisätarvikkeiden avulla siitä voi tehdä pyykkikorin tai sen välitasoilla voi säilyttää polttopuiden lisäksi esim. aikakauslehtiä, kirjoja tai kukkia. Halkovaunuun sopii kolme väli- tai viinitasoa tai yksi fleimio pussi.

fleimio halkovaunu original on valmistettu Suomessa, suomalaisesta koivuvanerista, jonka pinta on laminoitu. Tuote on suunniteltu käytettäväksi sisätiloissa. Vaunun käyttö on miellyttävää ja hiljaista, koska siinä on pyörät, joissa on korkealaatuiset kumirenkaat.


fleimio original (valkoinen)


fleimio original (harmaa)


fleimio original (musta)


fleimio original (punainen)

 

 

Omalla fleimio original -vaunullasi voi olla vuoden mittaan monia käyttötarkoituksia. Sen  käyttötarkoitusta on helppo vaihdella siihen saatavien lisätarvikkeiden avulla. Lisätarvikkeita ovat:

Lisätarvikkeiden avulla siinä voi säilyttää ja kuljettaa aikakauslehtiä, farmareita, leluja, levyjä, viiniä tai kirjoja – tai fleimio pussin avulla fleimio original -vaunusta voi tehdä elegantin pyykkikorin.

fleimio lisähyllyt / regular shelves


fleimio välitasot

fleimio wine shelves


fleimio viinitasot

fleimio bags four colours folded


fleimio pussit

fleimio original -vaunusi pysyy hyvässä kunnossa, kun pyyhit sen silloin tällöin neutraalilla pesunesteellä kostutetulla pyyhkeellä. Näin poistat myös pienet tahrat sen kyljistä. Pinta on hyvä kuivata pyyhkimisen jälkeen. Tuote on suunniteltu sisäkäyttöön. Mikäli päätät käyttää sitä ulkona, käytä sitä tasaisilla pinnoilla ja tarkista että sisään tullessa ei mukana tule likaa tai
kiviä. fleimio original -vaunua voi käyttää kodin ja mökin sisustukseen, sekä ravintoloissa, hotelleissa, toimistoissa, julkisissa tiloissa että myymälöissä.


fleimio original (punainen) Rukka sadetakeilla + 1 extra välitaso


fleimio original (valkoinen) polttopuilla


fleimio original (musta) + fleimio pussi


fleimio original (valkoinen) polttopuut ja kirjat + 1 extra
välitaso


fleimio original (valkoinen ja musta) farmarit + 1 extra välitaso

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Musta, Punainen, Valkoinen, Harmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “fleimio halkovaunu original”