Sukarwood Aarni -riippuvalaisin

395.00 425.00  sis. Alv.

+ toimituskulut 

Sukarwood Aarni-valaisinten kokoonpanossa ei tarvita ruuveja. Niiden kokoamisessa käytetään hyväksi materiaalien luontaisia ominaisuuksia ja kitkaa. Toimitamme Aarnit sinulle helposti kuljetettavissa ja mukaan otettavissa pakkauksissa.

mallit: 102, 202 ja 203
paino: 0,5 kg
materiaali: koivuvaneri ja sellu
värit: valkoinen
design: Jonas Hakaniemi

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Jonas Hakaniemen suunnittelemat Aarni-valaisimet edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Niissä korostuvat yksinkertaisen selkeät, hieman kaarevat muodot, ruuviton rakenne ja kotimaisten materiaalien hyödyntäminen ajattomalla tavalla.

 

Aarni 202                                    Aarni 102                                                                  Aarni 203

Sukarwood Aarni models - fleimio

Sukarwood™  Aarni -valaisintuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista riippuvalaisinta, joilla saat luotua puhtaan kaunista tunnelmaa kotiisi tai toimistoosi. Aarni-valaisinten kokoonpanossa ei tarvita ruuveja. Niiden kokoamisessa käytetään hyväksi materiaalien luontaisia ominaisuuksia ja kitkaa. Toimitamme Aarnit sinulle helposti kuljetettavissa ja mukaan otettavissa pakkauksissa.

Aarni-valaisimet on valmistettu kokonaisuudessaan Suomessa ja suomalaisista materiaaleista. Kokoamisessa ei tarvita ruuveja, vaan kokoonpanossa käytetään hyväksi materiaalien luontaisia ominaisuuksia ja kitkaa. Valaisimet on suunniteltu myytäväksi litteänä pakkauksena, joka on helppo ostaa, kantaa ja koota kotona.

Kanta: E27
Jännite: 230 v/50 Hz
Teho: 6-15 W LED

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Valkoinen

Koko

102, 202, 203

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sukarwood Aarni -riippuvalaisin”