Sukarwood Havukko -seinävalaisin

285.00 319.00  sis. Alv.

+ toimituskulut 

Sukarwood Havukko-seinävalaisimet ovat luonnonläheinen taidonnäyte. Siinä pääosassa ovat sellupinnan kauneus ja sen ainutlaatuinen valonläpäisevyys.

koot: S ja M
paino: 0,5 kg
materiaali: koivuvaneri ja havusellu
värit: valkoinen
design: Jonas Hakaniemi

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sukarwood™ Havukko-seinävalaisin kertoo suomalaisen metsän tarinaa oivaltavasti muotoiltuna. Luontoystävällinen puukuitu ja koivuvaneri materiaaleina takaavat Havukko-valaisimille mahdollisimman ekologisen elinkaaren, raaka-aineista aina lopulliseen tuotteeseen saakka.

Havukko-valaisimet ovat luonnonläheinen taidonnäyte, osoitus muotoilija Jonas Hakaniemen ajattoman oivaltavasta ja yksinkertaisen kauniista muotokielestä. Siinä pääosassa ovat sellupinnan kauneus ja sen ainutlaatuinen valonläpäisevyys.

Kanta: E27
Jännite: 230 v/50 Hz
Teho: 6-15 W LED

 

Sukarwood-valaisimien kauniin valkoinen sellupinta ja valo luovat uniikin yhdistelmän. Valo läpäisee varjostimen pinnan monin eri sävyin huoneen valoisuuden vaihdellessa. Yksi valaisin, monta eri tunnelmaa. Lämminsävyinen ja kutsuva. Valo suoraan luonnosta.

Toimitamme Sukarwood-valaisimet sinulle helposti kuljetettavissa ja mukaan otettavissa pakkauksissa. Sukarwood-pakkaukset ovat enemmän kuin pelkkä pakkaus. Ne ovat yhdistelmä luontoystävällistä materiaalia ja oivaltavaa pakkausmuotoilua. Tietoinen valintamme on antaa kauniin sellupinnan ihastuttaa sellaisenaan. Suunnittelemme yksilölliset pakkaukset tuotteillesi ja valitsemme niihin brändiäsi tukevia yksityiskohtia, luontoa unohtamatta.

Sukarwood-pakkaus erottuu edukseen ja ihastuttaa yksilöllisen tyylikkäällä olemuksellaan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Valkoinen

Koko

S, M

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sukarwood Havukko -seinävalaisin”