Sukarwood Sarastus -valaisinelementti

325.00 1 ,795.00  sis. Alv.

+ toimituskulut 

Sukarwood™ Sarastus -valaisinelementti voimaannuttaa luontaisella olemuksellaan sanattomasti. Se luo tunnelmaa ja lämpöä ryhdikkäällä olemuksellaan.

koot ja mallit: 5 mallia, joista 2 kokoa, jotka voi laittaa pysty- tai vaakatasoon
paino: 5 kg
materiaali: koivuvaneri ja havusellu
värit: valkoinen
design: Jonas Hakaniemi

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Sukarwood™ Sarastus voimaannuttaa luontaisella olemuksellaan sanattomasti. Se luo tunnelmaa ja lämpöä ryhdikkäällä olemuksellaan, joka syntyy tinkimättömästä viimeistelystä ja havusellun kauneudesta.

Sarastus – tunnelmaa ja lämpöä, lunnollisesti. Sarastus muuttuu kuin huomaamatta. Elementin valoisuus syvenee sitä mukaa kuin huone pimenee. Ensin näet sen tyylikkään vähäeleisenä design-elementtinä, sitten tunnelmallisena ja kotoisana lämmön välittäjänä.

Sukarwood-valaisimien kauniin valkoinen sellupinta ja valo luovat uniikin yhdistelmän. Valo läpäisee varjostimen pinnan monin eri sävyin huoneen valoisuuden vaihdellessa. Yksi valaisin, monta eri tunnelmaa. Lämminsävyinen ja kutsuva. Valo suoraan luonnosta.

Sukarwood Sarastus -valaisinelementtejä saa viiden mallisina ja jokaista mallia kahden kokoisena, kuten kuvassa alla:

Toimitamme Sukarwood-valaisimet sinulle helposti kuljetettavissa ja mukaan otettavissa pakkauksissa. Sukarwood-pakkaukset ovat enemmän kuin pelkkä pakkaus. Ne ovat yhdistelmä luontoystävällistä materiaalia ja oivaltavaa pakkausmuotoilua. Tietoinen valintamme on antaa kauniin sellupinnan ihastuttaa sellaisenaan. Suunnittelemme yksilölliset pakkaukset tuotteillesi ja valitsemme niihin brändiäsi tukevia yksityiskohtia, luontoa unohtamatta.

Sukarwood-pakkaus erottuu edukseen ja ihastuttaa yksilöllisen tyylikkäällä olemuksellaan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kanta: E27
Jännite: 230 v/50 Hz
Teho: 6-15 W LED

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Väri

Valkoinen

Koko

1011, 1012, 2021, 2022, 3011, 3012, 3021, 3022, 3031, 3032

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sukarwood Sarastus -valaisinelementti”