fleimio design-liike

fleimio design-art-work talo

fleimio design-liikkeen nimi on fleimio design-art-work. Se on fleimio-tuotteita myyvä design-liike, taidegalleria ja co-working, kokous ja tapahtuma -tila. fleimio design-art-work -kaupan osoite on Kaupparaitti 3. Se on avoinna MA-PE 10-17 ja LA 9-14. Muina aikoina myymälämme on avoinna tilauksesta.

fleimio design liike

Helppo tulla: sijainti Tuusulan keskustassa, vain noin 35 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Helsingin lentokenttä on vain 15 minuutin ajomatkan päässä. Lähin bussipysäkki on noin 100 metrin päässä kaupasta. Lisäksi kaupan vieressä on fleimio-pysäköintipaikkoja asiakkaillemme.

fleimio design-liike on tällä hetkellä maailman ainoa myymälä, joka myy fleimio-tuotteita. fleimio design-liikkeessä on tarjolla enemmän fleimio-tuotteita kuin fleimio-verkkokaupassa. Voit tutustua fleimio-verkkokaupan tuotteisiin klikkaamalla tästä.

fleimio taidenäyttely

fleimion art-galleria esittelee eri taiteilijoiden töitä. Tavoitteena on järjestää 11 taidenäyttelyä tänä vuonna. Aikana 30.1-29.2. fleimio art-galleriassa on esillä Maritta Meckelborgin maalaukset. Taidegalleriasta löydät lisätietoa klikkaamalla tästä.

Design-liikkeen ja taidegallerian lisäksi liikkeessä on co-working, kokous ja tapahtuma -tila. Se on tarkoitettu etätyöntekijöille, pienyrittäjille tai freelancereille. Co-working tilan voi vuokrata, jos haluaa järjestää kokouksen, tilaisuuden tai tapahtuman. Co-working pisteen koko päiväksi tai pidemmäksi ajaksi. Työpisteen vuokra sisältää herkullisen kahvin, 4G internetyhteyden ja hyvät työtoverit. Vuokrattavasta tilasta löydät lisätietoa klikkaamalla tästä.

Keski-Uusimaa design-liike keskelle kylää s 16-17 25012020Tällä kiinteistöllä on upea historia! Se on rakennettu vuonna 1946 ja liiketilan suuret ikkunat avautuvat länteen päin. Kiinteistö on aikaisemmin ollut valokuvaamo, kirjakauppa, lastenvaate-liike, silkkikutomo - nyt se on fleimio design-art-work. Paikallinen Keski-Uusimaa -lehti kirjoitti fleimio design-art-work -liikkeestä hienon jutun (s 16-17) 25.1.2020.

 

Tervetuloa käymään!