fleimio design-art-work

fleimio design-liikkeen nimi on fleimio design-art-work. Se on fleimio-tuotteita myyvä design-liike, taidegalleria ja co-working, kokous ja tapahtuma -tila. fleimio design-art-work -kaupan osoite on Kaupparaitti 3. Se on avoinna MA-PE 10-17 ja LA 9-14. Muina aikoina myymälämme on avoinna tilauksesta.

fleimio design shop april 2020
fleimio design liike
fleimio rekisterinumero

fleimio design-liike

Helppo tulla: sijainti Tuusulan keskustassa, vain noin 35 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Helsingin lentokenttä on vain 15 minuutin ajomatkan päässä. Lähin bussipysäkki on noin 100 metrin päässä kaupasta. Lisäksi kaupan vieressä on fleimio-pysäköintipaikkoja asiakkaillemme.

fleimio design-liike on tällä hetkellä maailman ainoa myymälä, joka myy fleimio-tuotteita. fleimio design-liikkeessä ei ole tarjolla enempää fleimio-tuotteita kuin fleimio-verkkokaupassa. Voit tutustua fleimio-verkkokaupan tuotteisiin klikkaamalla tästä.

fleimio tuoterekisteri

Uusissa fleimio-tuotteissa on mukana rekisterinumero, joka tekee tuotteesta uniikin, lisää sen arvoa ja estää kopiointia.

Rekisterinumero on kaiverrettu yksilöllinen numerosarja haponkestävästä teräksestä valmistettuun tyylikkääseen kylttiin, joka asennetaan fleimio-tuotteeseen ja jolle merkitään omistaja. Rekisterinumero on valmiina kaikissa uusissa, joko fleimio design-liikkeestä tai fleimio-verkkokaupasta ostetuista fleimio-tuotteista.

Tilaa fleimio tuoterekisteröinti vanhaan ostamaasi fleimio-tuotteeseen:
https://fleimio.com/aidoissa-fleimio-tuotteissa-on-rekisterinumero/

fleimio taidenäyttely
fleimio event room small

fleimio art-gallery

fleimion art-galleria esittelee eri taiteilijoiden töitä. Tavoitteena on järjestää 11 taidenäyttelyä tänä vuonna. Taidegalleriasta ja tulevista taidenäyttelyistä 2020 löydät lisätietoa klikkaamalla tästä.

 

 

 

fleimio work

Design-liikkeen ja taidegallerian lisäksi liikkeessä on co-working, kokous ja tapahtuma -tila. Se on tarkoitettu etätyöntekijöille, pienyrittäjille tai freelancereille. Work-tilan voi vuokrata, jos haluaa järjestää kokouksen, tilaisuuden tai tapahtuman.

Work-pisteen voi vuokrata koko päiväksi. Kauniina kevät päivänä fleimio design-art-work -liikkeen terassi voi olla hauska paikka tehdä etätöitä. Työpisteen vuokra sisältää 4G internetyhteyden ja hyvät työtoverit. Lisäksi tarjolla on kahvia sekä virvoitusjuomia. Vuokrattavasta tilasta löydät lisätietoa klikkaamalla tästä.

Keski-Uusimaa design-liike keskelle kylää s 16-17 25012020Tällä kiinteistöllä on upea historia! Se on rakennettu vuonna 1946 ja liiketilan suuret ikkunat avautuvat länteen päin. Kiinteistö on aikaisemmin ollut valokuvaamo, kirjakauppa, lastenvaate-liike, silkkikutomo - nyt se on fleimio design-art-work. Paikallinen Keski-Uusimaa -lehti kirjoitti fleimio design-art-work -liikkeestä hienon jutun (s 16-17) 25.1.2020.

 

Tervetuloa käymään!