fleimio design-art-work

fleimio design-art-work -liike on uusi ja tuore sekoitus suomalaista designia ja taidetta. Se on sekä fleimio-tuotteita että muita aitoja puisia suomalaisia design-tuotteita (mm. Sukarwood, Majamoo ja Niimaar) myyvä design-liike ja taidegalleria. fleimio design-art-work -kaupan osoite on Kaupparaitti 3. Se on avoinna MA-PE 10-17 ja LA 9-14.

fleimio design shop april 2020
fleimio design liike
rainbow dash 3 fleimio august 2020
fleimio rekisterinumero

fleimio design-liikkeeseen on helppo tulla

Helppo tulla: sijainti Tuusulan keskustassa, vain noin 35 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Helsingin lentokenttä on vain 15 minuutin ajomatkan päässä. Lähin bussipysäkki on noin 100 metrin päässä kaupasta. Lisäksi kaupan vieressä on fleimio-pysäköintipaikkoja asiakkaillemme.

fleimio design-liike on tällä hetkellä maailman ainoa myymälä, joka myy fleimio-tuotteita. Lisäksi liikkeessä on myynnissä muita aitoja puisia suomalaisia design-tuotteita. Voit tutustua fleimio-liikkeen tuotteisiin klikkaamalla tästä.

fleimio art-gallery

fleimio art-gallery esittelee suomalaista taidetta. Tavoitteena on järjestää 11 taidenäyttelyä tänä vuonna. Tämän hetkisestä taidenäyttelystä, taidegalleriasta ja tulevista taidenäyttelyistä 2020 löydät lisätietoa klikkaamalla tästä.

 

fleimio tuoterekisteri

Uusissa fleimio-tuotteissa on mukana rekisterinumero, joka tekee tuotteesta uniikin, lisää sen arvoa ja estää kopiointia.

Rekisterinumero on kaiverrettu yksilöllinen numerosarja haponkestävästä teräksestä valmistettuun tyylikkääseen kylttiin, joka asennetaan fleimio-tuotteeseen ja jolle merkitään omistaja. Rekisterinumero on valmiina kaikissa uusissa, joko fleimio design-liikkeestä tai fleimio-verkkokaupasta ostetuista fleimio-tuotteista.

Tilaa fleimio tuoterekisteröinti vanhaan ostamaasi fleimio-tuotteeseen:
https://fleimio.com/aidoissa-fleimio-tuotteissa-on-rekisterinumero/

Keski-Uusimaa design-liike keskelle kylää s 16-17 25012020Tällä kiinteistöllä on upea historia! Se on rakennettu vuonna 1946 ja liiketilan suuret ikkunat avautuvat länteen päin. Kiinteistö on aikaisemmin ollut valokuvaamo, kirjakauppa, lastenvaate-liike, silkkikutomo - nyt se on fleimio design-art-work. Paikallinen Keski-Uusimaa -lehti kirjoitti fleimio design-art-work -liikkeestä hienon jutun (s 16-17) 25.1.2020.

 

Tervetuloa käymään!