fleimio design-liike

fleimio design-art-work talo

fleimio design-liikkeen nimi on fleimio design-art-work. Se toimii design-liikkeenä, taidegalleriana ja co-working -tilana. fleimio design-art-work -kaupan osoite on Kaupparaitti 3. Se on avoinna MA-PE 10-17 ja LA 9-14. Muina aikoina myymälämme on avoinna tilauksesta.

fleimio design shop

Helppo tulla: sijainti Tuusulan keskustassa, vain noin 35 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Helsingin lentokenttä on vain 15 minuutin ajomatkan päässä. Lähin bussipysäkki on noin 100 metrin päässä kaupasta. Lisäksi kaupan vieressä on fleimio-pysäköintipaikkoja asiakkaillemme.

fleimio design-liike on ainoa myymälä, joka myy fleimio-tuotteita maailmassa. fleimio design-liikkeessä on tarjolla enemmän fleimio-tuotteita kuin fleimio-verkkokaupassa.

fleimio art gallery

fleimion art-galleria esittelee eri taiteilijoiden töitä. Tavoitteena on näyttää 11 taidenäyttelyä tänä vuonna. Aikana 22.1-16.2. fleimio art-galleriassa on esillä Maritta Meckelborgin maalaukset.

fleimio co-working -tila on tarkoitettu etätyöntekijöille tai pienyrittäjille tai freelancereille. Työpisteen voi vuokrata aamu- tai iltapäivälle, koko päiväksi tai pidemmäksi ajaksi. Työpisteen vuokra sisältää herkullisen kahvin, 4G: n internetyhteyden ja hyvät työtoverit.

Tällä kiinteistöllä on upea historia! Se rakennettiin vuonna 1946, rakennettu hirsistä ja suuret ikkunat länteen päin. Kiinteistö on aikaisemmin ollut valokuvaamo, kirjakauppa, lasten vaatteiden myymälä, silkkikutomo - nyt se on fleimion design-art-work.

Tervetuloa käymään!