fleimio design-art-work on tunnelmallinen liiketila Tuusulan keskustassa. Se sijaitsee vuonna 1946 rakennetussa hirsitalossa, jonka isot ikkunat avautuvat länteen. Tilassa on aiemmin toiminut silkkikutomo, valokuvaamo sekä kirjakauppa. Nyt se toimii fleimio-tuotteita myyvänä design-liikkeenä, taidegalleriana sekä työ-, kokous- ja tapahtumatilana.

Voit vuokrata fleimio design-art-work -tilasta oman etätyöpisteen tai voit järjestää siellä kokouksen, tilaisuuden tai tapahtuman. Tila sopii loistavasti paikallisten yrittäjien sekä freelancereiden käyttöön.

Oman työpisteen vuokraaminen on helppoa:

  1. tule liikkeeseen ja maksa vuokra
  2. saat salasanan nettiyhteyteen ja voit ottaa kupin kahvia
  3. valitse itsellesi sopivin työpaikka ja työtuoli
  4. voit tuoda mukanasi omat eväät ja laittaa ne tilasta löytyvään jääkaappiin.

Työpisteen vuokra on 30 € / päivä tai 100 € / vko (ma-pe) sis alv 24%. Vuokraan sisältyy vapaasti valittavissa oleva työpaikka, 4G-nettiyhteys, kahvit sekä loistava työseura. Tilasta löytyy tulostin, jonka käyttö on maksullista. A4 tulostus 0,20 € / kpl.

Kokouksiin, tilaisuuksiin tai tapahtumiin fleimio design-art-work -liikkeestä löytyy kahden kokoista tilaa:

20 m2 tila, joka sopii 3-6 hengen kokouksiin, tilaisuuksiin tai tapahtumiin tai noin 60 m2 tila, joka sopii 8 - 50 hengen tilaisuuksiin.

fleimio co-working tila

 

 

 

 

 

 

 

 

iso taidenäyttely käsittää koko fleimio design-liikkeenMikäli haluat järjestää tilaisuuden tai tapahtuman suuremmassa tilassa, järjestämme sinne tarvitsemasi varusteet.

Koko fleimio design-art-work -tilan koko on 115 m2, mikä muodostuu viidestä eri huoneesta. Tilassa on asiakas-wc sekä co-working tilaa vuokraaville keittiö, missä jääkaappi ja mikroaaltouuni.

fleimio design-art-work -liike on avoinna MA-PE klo 10-17 ja LA 9-14. Ota yhteyttä info@fleimio.com ja pyydä tarjous!